Familiemat fra Alvdal, Roma og omegn, med oppskrifter fra en av Norges mest kjente matprofiler, Gladkokken, Jan Henrik Syversen.
Velkommen til den mest fantastiske kokeboken som noensinne har forlatt Flåklypa! En gastronomisk odyssé som starter jordnært i Alvdal og ender i La Bella Italia. Boken er en hyllest til gleden ved å lage maten selv og spise den. En leken og fristende kokebok med inspirasjon fra Kjell Aukrust Flåklypa-univers, presentert med oppskrifter og bilder av Jan Henrik Gladkokken Syversen. Bon appétit, eller som Kjell Aukrust selv sa: Ingen mat smaker bedre enn den man spiser selv.
Familiemat fra Alvdal, Roma og omegn, med oppskrifter fra en av Norges mest kjente matprofiler, Gladkokken, Jan Henrik Syversen.
Velkommen til den mest fantastiske kokeboken som noensinne har forlatt Flåklypa! En gastronomisk odyssé som starter jordnært i Alvdal og ender i La Bella Italia. Boken er en hyllest til gleden ved å lage maten selv og spise den. En leken og fristende kokebok med inspirasjon fra Kjell Aukrust Flåklypa-univers, presentert med oppskrifter og bilder av Jan Henrik Gladkokken Syversen. Bon appétit, eller som Kjell Aukrust selv sa: Ingen mat smaker bedre enn den man spiser selv.
Jan Henrik Gladkokken Syversen er en av Norges mest kjente matprofiler. Med sin engasjerende og smittende matglede har han inspirert tusenvis gjennom TV, sosiale medier, kokebøker og sin egen nettside gladkokken.no. Gladkokken deler alt fra enkle hverdagsretter til ambisiøse smaksopplevelser og når et bredt publikum via TikTok, Instagram, Facebook og Snapchat. Jan Henrik Gladkokken Syversen står bak flere kokebøker og har lansert en egen serie med kjøkkenprodukter.